Ελεγκτής Ασφάλειας (X-ray screener)

 

Ο κλάδος της Ιδιωτικής Ασφάλειας περιλαμβάνει και την άσκηση ελέχγων ασφάλειας και ελέγχων πρόσβασης, που συνεπάγεται ότι το κάθε αδειοδοτημένο στέλεχος στην ιδιωτική ασφάλεια (κάτοχος Άδειας Εργασίας Προσωπικού ΙΕΠΥΑ), μπορεί να εργαστεί σε θέση με αυτά τα καθήκοντα, χρησιμοποιώντας και τον ανάλογο τεχνολογικό εξοπλισμό.

Το συγκεκριμένο σεμινάριο εξασφαλίζει μια ολοκληρωμένη σύγχρονη κατάρτιση, ώστε να δύναται το κάθε στέλεχος που ασχολείται με αυτό το αντικείμενο, να ανταποκρίνεται με  επαγγελματική επάρκεια.

Το σεμινάριο υλοποιείται στο Κε.Δι.Βι.Μ.2 ΑΞΙΑ από εκπαιδευτές - ειδικούς εισηγητές πιστοποιημένους από Ελληνικούς Κρατικούς Φορείς (πρωτίστως από το ΚΕΜΕΑ), πρώην στελέχη Σωμάτων Ασφάλειας, που διαθέτουν ανάλογη εξειδίκευση, τεχνογνωσία, νομική κατάρτιση, εμπειρία και ικανότητα,  με πολυετή προϋπηρεσία στο χώρο.

Με την ολοκλήρωση του σεμιναρίου δίνεται Βεβαίωση Παρακολούθησης και εκπαιδευτικό υλικό σε ψηφιακή μορφή.

Το επόμενο σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί στις 15&18/07/2019 ώρες 16:00-21:00.

 • ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΕΣ ΕΝΟΤΗΤΕΣ

  Οι κυριότερες θεματικές ενότητες που περιλαμβάνονται είναι συνοπτικά οι εξής:

  • Φιλοσοφία επαγγελματικού αντικειμένου.
  • Νομοθετικό πλαίσιο.
  • Ύποπτα αντικείμενα & άτομα. Ύποπτη αλληγραφία. Μέθοδοι αναγνώρισης.
  • Ακτινοσκοπικές συσκευές & Μαγνητικές πύλες.
  • Εξάσκηση με χρήση ηλεκτρονικού προσομοιωτή.

   

 • ΣΕ ΠΟΙΟΥΣ ΑΠΕΥΘΥΝΕΤΑΙ

  Το Πρόγραμμα απευθύνεται σε άτομα τα οποία:

  • Είναι εργαζόμενοι σε ΙΕΠΥΑ με καθήκοντα άσκησης ελέγχων ασφάλειας με χρήση ηλεκτρονικών σαρωτών x-ray και μαγνητικής Πύλης.
  • Είναι εργαζόμενοι σε ΙΕΠΥΑ ως απλό προσωπικό φύλαξης και επιθυμούν να βελτιώσουν την επαγγελματική τους θέση  με επιπλέον προσόντα (εξειδίκευση).
  • Είναι άτομα εφοδιασμένα με Άδεια Εργασίας Προσωπικού ΙΕΠΥΑ και επιθυμούν να εμπλουτίσουν το Βιογραφικό τους, με επιπλέον προσόντα (εξειδίκευση), προκειμένου να ενταχθούν ευκολότερα στον επαγγελματικό κλάδο των ΙΕΠΥΑ.

   

 • ΧΡΟΝΙΚΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ

  Το Σεμινάριο πραγματοποιείται σε 2 ημέρες (12 διδακτικές ώρες) και περιλαμβάνει αμιγή θεωρία, πρακτικοποιημένη θεωρία και πρακτική εξάσκηση με προσομοιωτή, σε όλα τα αντικείμενα που απαιτεί η συγκεκριμένη ενασχόληση του Ελεγκτή Ασφάλειας.

  Σημείωση: Δεν πρόκειται για τεχνικό σεμινάριο, το οποίο ασφαλώς πρέπει να παρέχεται από τους κατασκευαστές και τις εταιρείες που έχουν προμηθεύσει τον τεχνολογικό εξοπλισμό.

   

 • ΚΟΣΤΟΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

  Το κόστος συμμετοχής καταβάλλεται κατά την εγγραφή. Η καταβολή γίνεται με μετρητά, ή τραπεζική κατάθεση, ή πιστωτική κάρτα. Δίνεται η δυνατότητα έκπτωσης για έγκαιρη εγγραφή και λόγω συμμετοχής σε άλλο σε σεμινάριο του Κε.Δι.Βι.Μ.2 ΑΞΙΑ. Για εργαζόμενους σε εταιρείες υπάρχει η δυνατότητα επιδότησης μέσω του προγράμματος ΛΑΕΚ 0,24%.

   

 • ΕΥΡΕΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ

  Το Κε.Δι.Βι.Μ.2 ΑΞΙΑ διατηρεί επαφές με πολλές και σημαντικές εταιρείες που δραστηριοποιούνται στον χώρο των υπηρεσιών ιδιωτικής ασφάλειας. Στο πλαίσιο αυτό προωθούμε, χωρίς κανένα κόστος, τα βιογραφικά των αποφοίτων μας με σκοπό την διασύνδεση με την αγορά εργασίας.

   

Επικοινωνία

Λεωφ. Δημοκρατίας 108

Κερατσίνι 18755

Τ: 210-4009955 & 210-4005997

F: 210-4312953

info@kek-axia.gr

Social networks

Θέλετε να λαμβάνετε τα Newsletter μας?

Τελευταία Νέα

ΙΕΚ ΑΞΙΑ