Πρόγραμμα Κοινωφελούς Χαρακτήρα Για Ανέργους

Αιτήσεις συμμετοχής στο Πρόγραμμα Κοινωφελούς Χαρακτήρα για ανέργους στους παρακάτω Δήμους:

Κερατσινίου-Δραπετσώνας
Περάματος
Νίκαιας - Αγ. Ι. Ρέντη κ.α.

Ξεκίνησε στις 08/03/2019 και ώρα 12η μεσημβρινή και ολοκληρώνεται την 18/03/2019 και ώρα 12η μεσημβρινή η υποβολή ηλεκτρονικών αιτήσεων από τους ενδιαφερόμενους, εγγεγραμμένους στο μητρώο του Οργανισμού Απασχόλησης Εργατικού Δυναμικού ανέργους, ηλικίας άνω των 18 ετών, για 8.933 θέσεις πλήρους απασχόλησης και για χρονικό διάστημα οκτώ μηνών, στο πλαίσιο της δράσης «Προώθηση της απασχόλησης μέσω προγραμμάτων κοινωφελούς χαρακτήρα συμπεριλαμβανομένης και της κατάρτισης, σε πενήντα έξι (56) Δήμους και τριάντα επτά (37) Υπηρεσίες του Υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας / φορείς διαχείρισης προστατευόμενων περιοχών». To πρόγραμμα συγχρηματοδοτείται από το ΕΚΤ και το εθνικό σκέλος από τον προϋπολογισμό του ΟΑΕΔ.

Η Δράση έχει ως στόχο την άμεση αντιμετώπιση της ανεργίας πληθυσμιακών ομάδων που συνεχίζουν να πλήττονται από την παρατεταμένη οικονομική κρίση και τη μακρά ύφεση που υπέστη η ελληνική οικονομία, βάσει των στοιχείων της εγγεγραμμένης ανεργίας του ΟΑΕΔ. Επίσης, αποβλέπει στην ενίσχυση της απασχόλησης των ανέργων, στην ένταξη/επανένταξή τους στην αγορά εργασίας και ταυτόχρονα στην αναβάθμιση των παρεχόμενων προς τους πολίτες υπηρεσιών.

Η υποβολή των αιτήσεων γίνεται αποκλειστικά με ηλεκτρονικό τρόπο στην ιστοσελίδα του Οργανισμού (www.oaed.gr), στο πεδίο υποβολής ηλεκτρονικής αίτησης, από χρήστες πιστοποιημένους στις Ηλεκτρονικές Υπηρεσίες της Διαδικτυακής πύλης του ΟΑΕΔ, με την εισαγωγή των κωδικών πρόσβασης (Ονομασία Χρήστη και Συνθηματικό). Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επιλέξουν μία μόνο ειδικότητα τοποθέτησης από τις αναφερόμενες στη σχετική λίστα του Παραρτήματος Ι της Δημόσιας Πρόσκλησης Nο 3/2019 και από μία μέχρι τρεις Υπηρεσίες τοποθέτησης ή/ και Επιβλέποντες Φορείς.

Συνεχίζοντας την επιτυχή υλοποίηση προηγούμενων προγραμμάτων, το Κε.Δι.Βι.Μ.2. ΑΞΙΑ θα συμμετάσχει ως Πάροχος Κατάρτισης στην δράση. Το πρόγραμμα προσφέρει άριστη κατάρτιση στην Τεχνολογία Πληροφοριών και Επικοινωνίας (ΤΠΕ) καθώς και πιστοποίηση των γνώσεων και δεξιοτήτων ΤΠΕ που θα αποκτηθούν.

Αν είστε άνεργοι και θέλετε περισσότερες πληροφορίες για το πρόγραμμα μπορείτε να επισκεφθείτε την σελίδα του ΟΑΕΔ, να επικοινωνήσετε μαζί μας τηλεφωνικά ή να συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα επικοινωνίας και θα επικοινωνήσουμε άμεσα μαζί σας.

Για δήλωση ενδιαφέροντος πατήστε εδώ.

 

Επικοινωνία

Λεωφ. Δημοκρατίας 108

Κερατσίνι 18756

Τ: 210-4009955 & 210-4005997

F: 210-4312953

info@kek-axia.gr

Social networks

Θέλετε να λαμβάνετε τα Newsletter μας?

Τελευταία Νέα

ΙΕΚ ΑΞΙΑ